jarmokanerva Me rakennamme tulevaisuuden!

Mitä minä tahtoisin tehdä ja vastustaa - PS Espoossa

  • Metroa pukkaa
    Metroa pukkaa

TAHDON!
Perussuomalaiset haluaa huolehtia Suomen kansasta ja omistamme, ajaa Suomen etuja maailmalla, nostaa elintasoa ja hyvinvointia. Sitä hyvinvointia on toimiva arki. Me pyöritämme Suomea, emme koko planeettaa. Se olisi mahdotonta. Listana on paljon ehdotuksia ja tehtäviä :
– Suomi nousuun osa 3  http://kanerva.eu/fi/?p=1191
– PSn jo tehdyt saavutukset Suomessa ja kunnissa http://kanerva.eu/fi/?p=1494
– PSn kuntavaaliohjelma 2017 täällä!

Minulla on unelma, että kaikki uskaltavat mennä ulos leikkimään, kävelemään, lenkille tai istumaan julkiseen tilaan milloin tahansa pelkäämättä. Ja että Suomen kulttuuri, tapa elää, olisi sellainen. Ei tarvitsisi pelätä, että tavarat ja ihmiset ryöstetään, vaikka olisi kettingeillä lukittu ja pultattu maahan ja että tavara liikkuisi näin vapaasti rajojen yli  tarkistamatta ollenkaan tarvittaessa henkilöllisyyksiä ja tavaroita. Kaduilla ei kulkisi taustoiltaan tuntemattomia ihmisiä, jotkut useilla eri henkilöllisyyksillä, kuin naamioituneina, joista ei saa kiinni. Myös mielenosoituksissa naamioituminen pitäisi kieltää.

Minä haluaisin myös, että media parantaa laatuaan ja objektiivisuuttaan. Unelmana olisi, ettei lukijan täydy tehdä journalistin töitä ja googlailla lähteistä miten asia on todellisuudessa. Vaihtoehtoiset mediat mm. facessa on korjannut uutisia jatkuvasti.  JSN:lla ei saisi olla mitään julkista juridista valtaa vaan oikeus kanteen nostamiseen tulisi säilyttää JSNn käsittelystä riippumatta. Pikemminkin JSN tuomiota voisi käyttää oikeudessa todisteena.

Haluaisin, että Suomessa voisi aina puhua totta pelkäämättä ja voisi nojata faktoihin perustuslain muutoksella. Poikkeuksena olisi mm. sotatila, poikkeustila, kun salassapidosta maksetaan korvaus ja on sovittu asia. Useita asioita haluttaisiin sensuroida ja vaientaa tieteellinenkin keskustelu ja ongelmien ratkaisu. Tässä on kaikuja 1600-luvulta. Esim uskomukset ja kiistanalaiset, usein mielivaltaiset arvostusasiat. Subjektiivista humanismia yritetään nostaa  yli totuuden kun totuus ja logiikka ei kelpaa.

EN HALUA :

Perussuomalaiset ja minä vastustamme monia muiden puolueiden tavoiteita :

-Tuplata sähkölaskuasi
-Määrätä missä saat asua ja miten esim. betonikuutiossa junan tai metron vieressä
-Rikkoa ja hajottaa  kansallista identiteettiä ja yhtenäisyyttä, aiheuttaa eripuraa ja aiheuttaa levottomuuksia multi-kultin agendan mukaisesti.
-Päättää mitä saat ajatella tai puhua
-Päättää mikä on julkinen totuus, mistä saa puhua. Vaikka tiede ja logiikka olisi eri mieltä.

-Lahjoittaa verojasi, miljardeja julkista rahaa ulkomaille vastikkeetta ja ottaa vastaavasti lainaa ilman, että asetetaan vaatimuksia rahan käytöstä tilanteen parantamiseksi.
-Tuoda Isisin sotilaita ja radikaaleja, tuntemattomia ihmisia ja riskejä yleisvaarasta Suomen kaduille. Tiedetään, että sotilaita on lähtenyt hävityistä kohteista. Ja on uhkailtu. Varsinkin kukaan ei ota vastuuta tai hallitse tilannetta tai turvallisuutta. Historiassa on jo uhreja.

-Kieltää yksityisautoilua
-Pakottaa vanhuksia autoista pysymään kotona, räntäsateeseen raahaamaan kasseja jalkaisin tai polkypyörällä.
-Muokata pakolla ja ohjattuna ihmiskokeella Suomen kulttuuria ja tapoja itsetarkoituksena vaan muuttaa. Esim kehittymättömimpien ja turvattomimpien maiden tavoilla.
-Innostaa epävarmoja murrosikäisiä homoseksuaalisiin ym. kokeiluihin
-Tuohota moottoriteitä ja muuttaa niitä hitaiksi bulevardeiksi

-Haitata logistiikkaa, dynaamista yhteiskunnan toimintaa, tekemistä ja kauppaa ja elämistä
-Haitata liikkumista, elämistä ja tekemistä maassa, jonka heikkous on pitkät matkat
-Pakottaa korkeasti ja suurella energialla koulutettuja ihmisiä istuskelemaan 2 h päivässä pysäkeillä ja työmatkoilla
-Väkisin  ajamaan Suomen sivilisaatiota ajassa taaksepäin ja primitiivisempään kulttuuriin ja tapoihin ja toimintamalleihin.

-Että rajan yli voi tulla ilman luotettavaa henkilöllisyyden varmistusta. Esim. biometristä passia, jonka on myöntänyt luotettava taho ja voidaan verifioida. Luotettava taho säilyttää esim sormenjäljet ja mahdollistaa vain yhden henkilöllisyyden. Harkinnan mukaan henkilö ja tavarat ja oleskelun rahoitus voitaisiin tarkistaa ja olisi täysjärkiset säädökset aiheesta.

-Suojella lapsuuden kaupunkia ja homeisia taloja nostalgiasyistä ja jämähtää paikalleen
-Hoivata koko planeetan asukkaita saattamalla omansa kurjuuteen, koska se tuntuu hyvältä ja tyydyttää hoivaviettiä ja saa ylevän tunteen itselle.
-Mahdollistaa päättäjien lähipiirin hyötyvän itsekkäästi ihmisten salakuljetuksesta ja epäselvästä  siirtolaisuudesta
-Laajentaa epäselvyyksiä sisältävää päästökauppaa, ilmastonsuojelun tavoitteita ja sen paisuttamista.

-Usein joutua tekemään julkisiä, hurmoksellisia päätöksiä, joita ei ole valmisteltu sisältämään laskelmaa miten ja ketkä  asian maksaa ja mitkä on vaikutukset.
-Uudistaa koulujen tavoitteita ideologisesti, uskonnollisesti tai multi-kultin suuntaviivoilla ja varsinkin ilman prototyyppi-kokeilua pienessäö mittakaavassa.  Vimeaikoina tulokset ovat huonontuneet ja esim. ruotsista on varoiteltu muutoksesta. Palautteessa tunnolliset oppilaat ovat kärsineet, puhuneet elämyksellisestä sirkuksesta. kovia oppiaineita on vähennetty suhteessa humanistisiin mielivaltaisimmin arvosteltaviin asioihin, osaamisen arvostusta on madallettu. Koulukiusaaminen on jatkuvasti tapetilla.

SUHTAUDUN TIETEELLISEN KRIITTISESTI :
-Muiden puolueiden ja median propagandaan ja iskulauseisiin
-kertomuksiin, joilla Suomeen on tultu. Useat ovat osoittautuneet keksityiksi ja tulkinnat lepsuiksi. Tämä aiheuttaa kansalaisissa monesti  myötähäpeää asioita hoitavia kohtaan ja loukkaa muidenkin älykkyyttä ja henkilöä.
-Myös haitalliset ennakkopäätökset aiheuttavat epäluottamusta asioidenhoitoon. Esim. että Suomessa käy värilaserilla itse tehty passi tai että turvapaikan saa jos julistautuu homoseksuaaliksi ja koska uskonto vainoaa kotimaassa. Tai että turvapaikka ja sosiaalietuhakemuksissa saa valehdella, eikä päätöksiä korjata jos kuuluu mielivaltaisiin erikoisryhmiin.  Myöhemmin on yksinkertaisilla google-hauilla voitu tarkistaa tarinoiden virheellisyyksiä.

Olemme myös kriittisiä eräisiin uusiin julkisiin tehtäviin. Epäilen, että rahalla on paljon asuutta asioiden kannatukseen ja edistämiseen :
-yli tuhat erilaista epäselvää humanismia kehittävää ja  liittyvää koordinaattori ym virkanimikettä, joiden takana voi olla mitä vain:
Monikulttuurisuusasiantuntija, Maahanmuuttokoordinaattori,Tulkkipalvelukoordinaattori,
 Kulttuuriluotsi, Vertaisosaaja, Erityisryhmän linjavastaava…
-Valtavat summat ideologiseti jaettuihin avustuksiin ja myös palkintosummiin

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat