jarmokanerva Me rakennamme tulevaisuuden!

Tuet eivät kuulu koko planeetalle

  • Tuet eivät kuulu koko planeetalle
  • Tuet eivät kuulu koko planeetalle

1. Suomen sosiaaliturva ei kuulu koko planeetalle ja kaikille sen asukkaille.

Suomalaiset ovat maksaneet yhteiseen yhteisön kassaan rahaa ja sieltä jaetaan pahoina päivinä ja niille, jotka ovat omaa syyttään huonomassa tilanteessa. Se on kansakunnan moraalinen velvollisuus.

Laissa ei ole listattu maailman kansalaisten tai köyhempien maiden kansalaisten etuja, oikeuksia ja velvollisuuksia. Sana 'kaikki' ei tarkoita heitä. He eivät kuulu kontekstiin.

On matemaattinen mahdottomuus, että suomalaiset ylläpitäisivät koko planeettaa. Nytkin valtakunta natisee liitoksistaan huonon taloustilanteen takia, eikä se kestä yhtään lisää kuormaa ja kuluja lisää. 5 miljoonaa ei voi elättää 8 000 miljoonaa.

Jos joku haluaa ylläpitää omillla rahoillaan köyhempia ulkomaalaisia niin siitä vaan. Mutta pitää sitoutua maksuihin loppuelämäksi. Jos haluaa hoivata, voi auttaa apua tarvitsevia, joita riitää Suomessakin. Rahalahjoituksia otetaan myös sujuvasti järjestöihin.

Nyt lakia halutaan tulkita niin, että Suomen sosiaaliturva kuuluvat koko planeetalle. Vaikka olisi eri maan kansalainen ja sen maan järjestelyiden piirissä. Nähtävästi riittää, että saa pikkuvarpaan Suomen maaperälle ja myöhemmin voidaan sukulaiset tuoda perässä.  EU:ssa on myös otettu kantaa turisteihin ja sos.turvaan.
 

Asia kuuluneet sos.ministeriöön ja eduskunnalle.


2. On ylen typerää olla laittamatta poikkustilassa rajavalvontaa rajoille, joilla tiedetään olevan ongelmia.

Koko Eurooppa tietää ongelman ja lisää ja tiukentaa rajavalvontaa. EU pitää ilmiötä yhtenä suurimpana ongelmana ja kertoo sen. Ilmiön tiedetään lisäksi tuovan epävakautta, niin Suomessa, Saksassa kuin muuallakin. On tyhmyyttä sulkea silmänsä tosiasioilta. Asiassa puhutaan ja riidellään taakanjaosta. Ei siis kilpailla mikä maa saa eniten. Suomi on jo ottanut vuoden virallisen ja epävirallisen turvapaikkakiintiönsä. Majoitukset ovat myös täysiä.

Jos on jäänyt epäselväksi niin turvapaikanhaun ja lain  kohtien porsaanreikiä käytetään hyväksi. Asioista valitetaan aina korkeimpaan oikeuteen asti. Asioita voidaan hoitaa myös massapäätöksillä etukäteen, esim. listana turvallisista maista.

Lain porsaanreikiä ja käytäntöjä pitää korjata. Yksi ehdotus oli kieltää KO valitukset. Voidaan käyttää myös turvallisten maiden listaa.


Haittana palautukset ja odottelun aika maksaa paljon. Albaaneja on vasta osa palautettu. Noin 50 palautettavaa kohden tarvittiin saman verran poliiseja lentokoneeseen.  Palautukset takkuavat.

Turvapaikkamenettelyn historia ja säätely oli antaa suojapaikka vainotuille poliittisille johtajille, kuten ministereille, presidenteille jne.
 

Asia kuulunee sisäministeriöön ja eduskunnalle.

 

3. Maahanmuuttoa haluaa nyt lisää EK , koska se haluaa halpatyövoimaa ja alentaa tai poistaa minimipalkkaa ja sitovia sopimuksia. SPR esiintyy jo kuin puolueet tilaisuuksissa. Se haluaa rahaa ja töitä ja laajentaa. Kok taas hyötyy kun EK hyötyy. Eläkeyhtiöt hyötyvät lähinnä kun saavat vuokrattua asuntonsa ja saavat parempaa kiinteistöbusinessta. Heille uudet eläketulot on aika pientä, jos ei ole töitä. Ja ne rahat tulevat valtiolta ja lopulta veroina. RKP  haluaa RKP:n syrjäkylille työvoima kasviviljelmille ja valtion rahaa ( =verorahaa) vastaanottobusineksen kautta. Vasemmisto haluaa lisää kannattajia, koska toimii etujen saajien etujärjestönä. Vihreät haluavat pelastaa koko planeetan ja ajaa multikulturismia ideologisista syista ja muodin takia. Keskusta laskee saavansa lisää valtion rahaa (verorahaa ) keskustan maakuntiin ja takana on jonkinlainen hyvän tekemisen tarkoitus.


4. Uutena ilmiönä Suomesta lähtee vuosittain noin 10 000 nuorta koulutettua ulkomaille pakoon Suomen huonoa tilannetta ja aivovienti kasvaa. Vastaavasti kehitysmaista tulee paljon enemmän ja nostaa syntyvyttä maassa.  Käytännössä Suomi kehitysmaistuu. Varsinkin high tech toimialat ja vienti ovat romahtaneet. Valtio on tukenut kauan lähinnä matalatekniikan ja keräilyn ekoaloja, kuten jätteenkäsittelyä jne. Ne eivät ole vientiä tai elintasoa juuri nostaneet.

 

5. Mielenkiintoisena uutuutena on keskusteluissa välaytelty, mitka tahot ja maat hyötyvät Euroopan ongelmista ja konflikteista. Ja  mitkä tahot ja maat rahoittaisivat sitä ja ehkä aktivisteja. Ehkä ne ovat vain salaperäisiä teorioita, jotka sopivat kokonaiskuvaan ? Jollain suurella rahalla sadat tuhannet tulevat kalliisti Eurooppaan.


***

Peukuta ja jaa jos pidit.

PS. Aiheen takia kommentointi on moderoitu.

Kannattaa kommentoida vain jos on jokin ainutlaatuinen mielipide, joka ei ole vanhan toistoa.

 

***

Aiheesta muualla :

Sos.ministeriö: Mäntylä: Maahanmuuttajien tukia leikataan nopealla aikataululla.
https://www.suomenuutiset.fi/mantyla-maahanmuuttajien-tukia-leikataan-nopealla-aikataululla/

 

Ulkoministeriö : Soini: Palautussopimus Irakin kanssa vireillä
https://www.suomenuutiset.fi/soini-palautussopimus-irakin-vireilla/

 

Professorin ajatuksia lain tulkinnasta :
http://professorinajatuksia.blogspot.fi/2015/09/perustuslaki-ja-pakolaisten.html

 

Kelan tulkinta aiheesta :
http://www.aamuset.fi/naista-puhutaan/uutiset/kela-turvapaikanhakijalla-ei-ole-oikeutta-etuuksiin


Orpo: Pohjois-Suomen pakolaistilanne hallitsematon

http://yle.fi/uutiset/orpo_pohjois-suomen_pakolaistilanne_hallitsematon__pohjoisessa_aloitetaan_tehostettu_valvonta_raja-alueilla/8304601

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat